Wednesday, September 21, 2011

Menipu lagi..

Macam biasa ..
pagi pagi.. lepas siap semua kija.. pasti akan on Fb..
ari nie saja test on awal sikit..
macam x percaya je ada msg..
kalau sebelom niee aku memang tunggu msg dari dia..
tapi kali nie aku macam x beminat je nak tengok sapa yang post..
hermm last last aku bukak jugak..
n aku x sangka la si mahfuz yang hantar..
hohoho macam biasa laa kehidupan dia.. x pernah habis dengan penipuan..
ayat macam sama je..kalau d fikir dengan akal yang waras.. boleh ke kita hidup.. dengan..
hp ada d tangan tapi x pernah ada kradit..
hohoho nak menipu pon agak agak aaa kan..
tapi aku dah malas nak ambek pot sebab aku dah tahu jawapan dia..
so aku diam kan ajer laa..
tengok laaa kalau aku rasa nak jawap aku jawap aa.. kalau x sey good bye je aaa..
aku bosan weyy..
bosan...

2 comments:

  1. itu laa dia setakat niee macam tu laa tapi saya x cakap apa2 just diam je

    ReplyDelete